Glömde...

Det blev 13 lite flåsiga k´s idag.. Skön runda, bra tempo och pigga ben. 200-intervaller på slutet.
Varma duschen efteråt var välbehövlig och njutbar.

End. Out.

Nytt mål satt för 2013.

Bestämt är det. Stockholms marathon blir uppladdning nästa år. Det stora huvudnumret blir Stockholm Ultra, ett 50 k´s race som sträcker sig över Djurgården och vägarna där intill. Ska bli spännande att se om kroppen lyckas ta sig runt 50 k´s, de 40 som jag tog när jubileumsmarathon avverkades var mäktigt jobbiga, åtminstone de sista 6-7 k´sen.
Ett ultra har helt andra förutsättningar än en mara. Enligt hemsidan finns tillgång till olika typer av ätbar energi under loppet, varmkorv, för att ta ett exempel. På maran fanns endast en station med tuggbar energi, vilket gjorde att jag tryckte energidryck vid varje kontroll. Bättre är nog att få i sig lite fast föda på vägen. Tror faktiskt att ultran kommer kännas skönare än jubileumsmaran.
 
En intressant frågeställning är nu hur jag ska lägga upp träningen inför de båda loppen. Mycket kondition såklart, men också en del styrka. Och ju-jutsu är ju en mänsklig rättighet, så det kan jag ju inte hoppa över... Återkommer när ekvationen träning-jobb-övrigt liv är löst.
 
End. Out.

RSS 2.0