I fas.

Sådärja. Träningspassen duggar allt tätare och nu kan jag med gott samvete säga att säsongen är här för att stanna. Tre löprundor på fem dagar är lagom nu, eftersom jutsun tar lite tid också. Tumregeln är att endast träna ett pass om dagen, får se om jag kan hålla det.

16 k´s i lördags och ytterligare 13 idag gick bra. Halvmaran om två veckor känns stabilt genomförbar och benen verkar pigga och glada över att få nöta grusväg och asfalt. just det, 13 k´s i onsdags också gör att säsongen verkligen har börjat, en lätt tvåa igår och... ja, ni förstår.

Jag har alltid tyckt att våren är uppiggande och så, men när jag tänker på det gör nog löpningen en större skillnad är själva vädret. Har ju sprungit regelbundet ca 1 gång i veckan i år och känner inte riktigt den där boosten av energi när jag är ute, även fast det känns ordentligt skönt.

Idag blev det för övrigt shortspremiär.

End. Out.

Åter i bruk...

Äntligen. Då har fysbloggen återuppstått för att matas intill målet, som är jubileumsmatathon 2012.

Under tiden bloggen legat i träda har jag arbetat som en liten iller. Långa och många arbetsdagar har gjort att skrivandet helt enkelt har prioriterats ner till förmån för träning och umgås.

Träningen har förövrigt gått sådär. Förvisso mycket fysisk aktivitet, men så många löppass förutom kvalitetsfys på måndagar med inriktning kondition har det inte blivit. Istället har träningen bestått i styrka, ju-jutsu och annan typ av kampträning.

Igår var jag ute och sprang milen. Gick smidigt och löpningen var hyfsat aggressiv. En agromil är bra, det betyder att jag kan öka tre eller kanske möjligtvis sex k´s imorgon, då nästa pass är inplanerat. Göteborgsvarvet närmar sig och om fyra veckor ska 21 k´s genomföras i Den Andra Staden, på Andra Sidan vårt rike.

Ikväll är det jutsu som gäller. Bra pannbensträning gmf.

End. Out.

RSS 2.0